Aluminium bewerker in Guercif

Situatie vooraf

Ramdane is een jongeman van 25 jaar en woont in de omgeving van Guercif. Na het overlijden van zijn vader is hij verantwoordelijk geworden voor zijn moeder en jongere zusje.
Op dit moment werkt hij als dagarbeider in de aluminiumbranche. Het dagloon in deze branche ligt erg laag. Elke dag is het een strijd om de eindjes aan elkaar te knopen. Alsof dat niet genoeg is, dreigt ook sluiting van het bedrijf waar hij af en toe als dagarbeider werkt.

De huidige eigenaar gaat emigreren naar het buitenland. Ramdane speelt met de gedachten om de zaak over te nemen. Mogelijkheden genoeg, alleen ontbreekt het hem aan financiële middelen. Hij klopte aan bij Dar Al Ousra en een goed gesprek volgde.

Ons hulpaanbod

Dar Al Ousra heeft het volste vertrouwen dat hij het bedrijf kan voortzetten. Met de vorige eigenaar is overeengekomen om het pand en inclusief de inboedel over te nemen.
Ramdane heeft in al die jaren een klantenbestand opgebouwd en die kunnen nu door het voortzetten van deze locatie, nog steeds bij hem terecht.

Ramdane is onzettend blij met onze hulp en de manier hoe Dar Al Ousra arme gezinnen helpt. Binnenkort gaat een van onze ambassadeurs Ramdane bezoeken om te kijken hoe het met hem gaat. Wordt vervolgd!

Wil je ook helpen met onze projecten? Doneer dan ook!

Blijf ons volgen

Mogelijkheden genoeg, alleen ontbreekt het hem aan financiële middelen