Bouwvakker Driouch

Situatie vooraf

Mohamed is 27 jaar jong en woont in Driouch. Na het overlijden van zijn vader heeft hij de zware taak ‘gekregen’ om zijn moeder en 7 broertjes en zusjes te onderhouden. Mohamed werkt als dagarbeider. Hij wordt door verschillende aannemers ingehuurd als dagarbeider. Zijn inkomsten zijn hierdoor altijd verschillend en onzeker.

Zijn droom is om een eigen bouwbedrijf te beginnen. Als dagarbeider is het elke keer afwachten of hij ergens aan de slag kan en is het een continue strijd om maar genoeg geld te verdienen voor zijn familie.

Ons hulpaanbod

Dar Al Ousra wil Mohamed graag een helpende hand bieden en stelt alle benodigde bouwmaterialen beschikbaar om zijn eigen bedrijf te starten. Nu kan hij zelf projecten aannemen en zonder tussenkomst van onderaannemers zijn eigen inkomen verdienen.

Mohamed is ontzettend blij en dankbaar. Het is voor Dar Al Ousra een klein gebaar,  maar voor hem een grote droom die uitkomt. Hij dankt de leden en donateurs van Dar Al Ousra hiervoor hartelijk! Binnenkort zullen we Mohamed bezoeken om te kijken hoe het met hem gaat en met zijn onderneming.

Wil je ook helpen met onze projecten? Doneer dan ook!

Blijf ons volgen

Na het overlijden van zijn vader heeft hij de zware taak ‘gekregen’ om zijn moeder en 7 broertjes en zusjes te onderhouden.