GEZIN MET GEHANDICAPTE OUDERS HEEFT DRINGEND HULP NODIG!

Assalaam Alaykom, beste broeders en zusters,

In deze heilige maand vragen wij jullie aandacht voor een gezin in nood!

Alhoewel wij al vaker gezinnen in armoede verkerend hebben geholpen, is het dit keer toch echt schrikken. Een gezin waarvan zowel vader als moeder lichamelijk gehandicapt zijn en zich nauwelijks kunnen voortbewegen met behulp van een rolstoel. Samen hebben ze ook nog eens de zorg over 2 kinderen van 16 en 17 jaar. De situatie is op het moment zeer schrijnend en ze leven van giften die ze zo nu en dan ontvangen.

Het gezin weet vandaag niet of het morgen een maaltijd op tafel kan zetten. Terwijl het voor ons niet meer dan normaal is dat we alhamdullilah elke dag uitgebreid van onze iftar kunnen genieten.  Het gezin woont op dit moment in een kleine huisje dat door giften van weldoeners uit Nederland is gefinancierd. Het betreft een kale, vrijwel ongemeubileerde, woning met slechts enkele bezittingen. Giften zijn helaas vaak alleen tijdelijk en daarom zou het mooi zijn als we dit gezin duurzaam kunnen helpen! Vader Mohamed heeft 1 wens: met behulp van een mobiele kraam broodjes verkopen naast een school zodat hij een vast inkomen kan genereren.

Dar al Ousra heeft daarom dringend jullie steun nodig om dit gezin verder te helpen. Elke bijdrage helpt al zijn het maar enkele euro’s.

Doneer 5 euro: https://useplink.com/payment/MfHa9V7bD8R9xkTyRnK4

Doneer 10 euro: https://useplink.com/payment/C44dK74MGh2Ch2jvCvdf

Doneer 25 euro: https://useplink.com/payment/MBVpbv7DzUnN5GDfUtp6

Doneer 50 euro: https://useplink.com/payment/fmpue9kPpuPKWPnatCtp

De profeet vzmh verklaarde:’ De beste sadaqa is dat wat wordt weggegeven tijdens ramadan’. En daarom zal Allah hen tegen het kwade van die dag beschermen en zal hun blijdschap en geluk schenken. En Hij zal hen voor hun geduld en standvastigheid belonen met een tuin en kleding van zijde’ (Surah Addahr 9:13).

Barak Allaahu feekum
Namens stichting Dar Al Ousra

Deel dit bericht met familie, kennissen en vrienden

Gezin met gehandicapte ouders