Project huiswerkbegeleiding Tanger

Ilhame woont met haar twee kinderen en haar moeder in Tanger en heeft geen inkomen. Gelukkig heeft een donateur in Tanger een locatie beschikbaar gesteld voor Ilhame om te gebruiken als leslokaal voor huiswerkbegeleiding. Dar al Ousra heeft Ilhame geholpen met het inrichten van het leslokaal en het aanschaffen van lesmaterialen. Inmiddels is ze gestart met haar eigen onderneming als huiswerkbegeleidster en heeft ze extra begeleiders in dienst genomen vanwege de grote vraag naar haar diensten.

In de bijgevoegde video toont Ilhame trots hoe haar leslokaal er nu uitziet. Ze is erg blij en dankbaar voor de financiële ondersteuning die ze heeft ontvangen. Ilhame, haar kinderen en moeder zijn de donateurs van Dar Al Ousra zeer dankbaar voor hun steun bij het realiseren van deze mogelijkheid.

Het is geweldig om te zien hoe Dar al Ousra en de donateur in Tanger hebben bijgedragen aan het creëren van kansen en het verbeteren van de levens van mensen in nood. Hopelijk zal Ilhame’s onderneming blijven groeien en zal het meer kansen bieden voor haarzelf en haar familie.