GEEF SADAQAH EN ZAKAT TIJDENS DE RAMADAN!

De maand ramadan is de maand waarin moslims nog meer hun best doen om de tevredenheid van Allah swt te bereiken door het verrichtten van goede daden en het geven van sadaqah of zakat. Het is ook de maand waar we elke avond kunnen uitkijken naar een heerlijke iftar. Helaas is dit voor veel arme gezinnen niet vanzelfsprekend.

Uw Sadaqah geeft arme gezinnen de mogelijkheid om ook van een iftar te kunnen genieten.

Dar Al Ousra wil iedereen de kans geven om ook een steentje bij te dragen aan de hulp aan arme gezinnen in Marokko, zodat uiteindelijk iedereen tijdens de maand ramadan van een iftar kan genieten.

Ons eerste project in 2015(?) ‘De tuinman’ is alhamdullilah een geslaagd project gebleken. Onlangs spraken wij Abderrahman (de tuinman) en hij zei tegen ons:

“Alhamdulillah doordat ik nu meer klanten heb en dus meer inkomen, kan ik eindelijk met mijn gezin een normale ramadan beleven, waarin we ‘s avonds van een warme maaltijd kunnen genieten”.

De beloning van alle goede daden tijdens de ramadan 10 tot 700 keer vergroot!

In de maand ramadan wordt de beloning van alle goede daden 10 tot 700 keer! vermenigvuldigd, behalve het vasten. Het vasten is aan Allah swt en Hij beloont ernaar. Dit betekent dat een goede daad deze maand zoveel meer wordt beloond. Laat deze kans je niet ontgaan en geef sadaqah tijdens deze heilige maand ramadan.

Voel je je door de woorden van onze Profeet Mohamed vzmh gesterkt en wil je een bijdrage leveren?

Doneer dan ook!