We hebben een mooi bedrag ingezameld op het spectaculaire ZER033 event

Op oudejaarsdag, heeft Dar Al Ousra de catering verzorgd tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi ZER033 futsal in Amersfoort.

Het goed georganiseerde toernooi met veel sterke teams was een groot succes. De hele dag was het gezellig druk en streden 20 teams om de eer. De broodjes en drankjes vonden gretig aftrek wat Dar Al Ousra ruim € 1000,- opleverde. Masha Allah! Met dit bedrag kan – met de wil van ALLAH – opnieuw een project in Marokko opgestart worden om een arm gezin te helpen aan structurele inkomsten.

Wij zijn alle vrijwilligers, sponsors en donateurs dankbaar. In het bijzonder bedanken wij de organisators van ZERO033 futsal die Dar Al Ousra wederom de gelegenheid heeft geboden om geld in te zamelen voor goede doelen activiteiten. We hebben vele donateurs mogen verwelkomen, Alhamdullilah. Mocht u die dag niet in de gelegenheid zijn geweest om een donatie te doen of om donateur te worden? Neem dan snel hier een kijkje!

Het helpen van arme gezinnen in Marokko om structureel in het eigen onderhoud te voorzien is alleen mogelijk met jullie steun. Baraka Allahu fiekom!

Tijdens het event was er ook een mooi optreden zie onderstaande video

Partners bij dit event

ZER033 daralousra
ZER033 daralousra
ZER033 daralousra