Zondag 29 mei jl. vond de eerste editie van het Dar Al Ousra 7 tegen 7 toernooi plaats. Te gast bij voetbalvereniging HVC op het sportcomplex Zielhorst. Het motto van de dag was “scoor voor een arm gezin” en gescoord werd er! Maar liefst 22 teams hebben gestreden op het Benefiet voetbaltoernooi van stichting Dar Al Ousra.

Het toernooi kenmerkte zich door gezelligheid en sportiviteit

De vele bezoekers die op het evenement zijn afgekomen hebben het toernooi nog meer kleur gegeven. Onder het genot van heerlijk verzorgde broodjes met gegrild vlees of kip en een glas Marokkaanse thee.

Mona Lisa uit Gouda, winnaars eerste editie voetbaltoernooi Dar Al Ousra 2016

winnaars dar al ousra toernooi

uit Rotterdam: fairplay winnaars eerste editie voetbaltoernooi Dar Al Ousra 2016

uit Rotterdam: fairplay winnaars eerste editie voetbaltoernooi Dar Al Ousra 2016

Een toernooi waar profs en amateurs naast en tegen elkaar tot mooie resultaten kwamen. In de finale won Mona Lisa uit Gouda met 2-1 van City Boys uit Amsterdam. Mona Lisa sleepte hiermee de eerste wisselbokaal van Dar Al Ousra in de wacht. Direct na afloop vond de feestelijke prijsuitreiking plaats in een volle kantine.

Naast het winnen van de wisselbokaal werd de winnaar ook beloond met een geheel verzorgd diner bij hoofdsponsor Pizza Punt Amersfoort. De sportiviteitsprijs werd terecht gewonnen door Rotterdam-zuid. Dar al Ousra hecht veel waarde aan de sportiviteitsprijs, de jongens uit Rotterdam werden daarom ook beloond met een welverdiende, geheel verzorgd arrangement bij Relax Center Eemland.

dar al ousra toernooi

Het was een dag waarin we het nuttige met het aangename konden verenigen. Er is die dag maar liefst €4500,- opgehaald. Dit bedrag is mede tot stand gekomen door onze sponsoren. We zijn erg blij en dankbaar voor dit resultaat. We gaan er, samen met alle aanwezigen, ook volgend jaar weer een succes van maken en blijven scoren voor al die arme gezinnen die ons hulp hard nodig hebben. De interesse is groot, direct na afloop hebben diverse teams zich al aangemeld voor de volgende editie!

Uiteraard kon dit toernooi geen succes worden zonder de inzet van alle betrokkenen. Wij danken voetbalvereniging HVC voor hun gastvrijheid en samenwerking en alle sponsoren die bijgedragen hebben aan dit toernooi;
allesponsoretezaemn
Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Pizzapunt Amersfoort en uiteraard aan alle vrijwilligers die hard gewerkt hebben om er een geslaagde dag van te maken.

Moge Allah swt allen hiervoor rijkelijk belonen. Wij hopen alle deelnemers en aanwezigen volgend jaar weer te mogen verwelkomen.