Stichting elk kind een bal aanwezig tijdens het grote Dar Al Ousra 7 tegen 7 veldvoetbaltoernooi

Stichting elk kind een bal stelt ballen voor kinderen en wedstrijdballen beschikbaar voor het grote Dar Al Ousra 7 tegen 7 #veldvoetbaltoernooi dat op 2 juli a.s. zal plaatsvinden.

De missie van stichting “Elk Kind Een Bal”

Voor Stichting Elk Kind Een Bal is de bal niet alleen een middel om mee te kunnen bewegen en sporten, maar veel meer! Een bal heeft in onze ogen ook een sociaal en maatschappelijk doel.
Een bal brengt bij kinderen een lach op hun gezicht, zorgt ervoor dat zij met andere kinderen buiten gaan spelen, leert hun samen te werken, te groeien in hun ontwikkeling en voor sommige kinderen is het een ‘vriend’ met wie zij altijd kunnen spelen. Daarom willen wij met onze Elk Kind Een Bal projecten de jeugd voorzien van kwalitatieve sportballen en stimuleren om in beweging te komen. Bij de activiteiten van stichting Elk Kind Een Bal draait het niet alleen om de sportieve prestatie, maar ook om de bijzondere ervaring.

Door middel van het organiseren van sociale (sport)activiteiten en samenwerkingen aan te gaan met het onderwijs, bedrijfsleven, overheden, sportorganisaties, topsporters en particulieren wil Stichting Elk Kind Een Bal invulling geven aan het realiseren van haar doelstelling: Elk Kind Een Bal.

DUS KOM OOK OP 2 JULI NAAR HET TERREIN VAN Voetbalvereniging CJVV, Gasthuislaan 70, 3817 EP Amersfoort VAN 10:00 TOT 18:00.

Kijk ook op de website van stichting elk kind een bal 

Dar al ousra 7 tegen 7 toernooi ballen van stichting elk kind een bal