Veehouder Taza

Situatie vooraf

In Taza woont Ameur met zijn vrouw, 5 kinderen en kleinkinderen in één huis. Ameur is chronisch ziek. Sinds een aantal jaar kan hij niet meer werken om zijn gezin te onderhouden.

Zijn kinderen hebben onregelmatig werk als dagarbeiders in de omgeving van Taza. De inkomsten zijn niet voldoende om het hele gezin te onderhouden.

Ons hulpaanbod

Het gezin is bezocht door één van onze ambassadeurs en samen met hen is er gekeken naar wat zij nodig hebben om voor zichzelf te kunnen zorgen. De wens van het gezin was om een koe en een kalfje aan te schaffen. Door het fokken van kalfjes en het verkopen van melk is het mogelijk om extra inkomsten te genereren. Ook belangrijk is de omgeving, die zeer geschikt is om koeien te houden.

Gezien de situatie en de locatie waar het gezin zich in bevindt, heeft Dar Al Ousra besloten om de wens van dit gezin te vervullen.
In het begin van de ramadan, is door één van onze vrijwilligers een koe en een kalfje aangeschaft.

Dit is Alhamdullilah gerealiseerd door de steun en bijdrage van de leden en de donateurs van Dar al Ousra. Uiteraard zullen we ze ondersteunen en begeleiden waar nodig.
We zullen dit gezin zeker nog vaker bezoeken om te kijken hoe het gaat.

Project Veehouder Oued Amlil Dar Al Ousra
Blijf ons volgen

De wens van het gezin was om een koe en een kalfje aan te schaffen. 

Wil je ook helpen met onze projecten? Doneer dan ook!