Veeboer uit Oued Amlil

Situatie vooraf

Sadik is een boer die zichzelf en zijn familie, door een klein beetje vee en het verbouwen van graan, probeert te voorzien van alle noodzakelijke dagelijkse behoeften. Sadik woont in Oued Amlil provincie Taza. Zijn gezin bestaat uit 3 kinderen. Zijn inkomsten zijn op dit moment niet voldoende om zijn gezin van te onderhouden en zijn vaste lasten van te betalen.

Als kleine boer doet Sadik zijn uiterste best om met zeer beperkte middelen, zijn grond te bewerken en zijn vee te hoeden. Door alleen het aantal schapen te vermeerderen kan zijn leefsituatie drastisch verbeteren.

Ons hulpaanbod

Dar Al Ousra wil graag Sadik’s situatie verbeteren en ondersteunen zodat hij zijn gezin en ouders een beter leven kan geven.
Hiervoor heeft Dar Al Ousra een aantal schapen en een voorraad veevoer aangeschaft.

Dar Al Ousra blijft het gezin begeleiden en helpen wanneer dit nodig is. Daarnaast zal er af en toe een bezoekje gebracht worden door één van onze lokale begeleiders om te zien en te vragen hoe het gaat met dit project.

Wil je ook helpen met onze projecten? Doneer dan ook!

Blijf ons volgen

Sadik is ontzettend blij met de hulp die hij krijgt van Dar Al Ousra. Hij bedankt iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft en vooral de donateurs!