Het was weer een plezierige en sportieve dag op het complex van CJVV afgelopen zondag. Onder leiding van 35 vrijwilligers van Dar al Ousra en Madiba was er voor jong en oud volop vermaak: springkussens, popcorn, spannende wedstrijden en tussendoor genieten van een heerlijke BBQ.

Veel Animo

Maar liefst 31 teams streden met elkaar om de felbegeerde 🏆. Waarvan 6 teams in de 35+ Poule. Teams uit het hele land genoten van deze dag. Erg bijzonder om te verwelkomen was een team vluchtelingen die in het Suncourt-gebouw in Amersfoort verblijft aan de Zonnehof. Onder begeleiding van de organisatie hebben zij ook een sportieve en gezellige middag beleefd.

In een mooie finale streden de teams om de winst. Te weten team BVHL uit Ede onder leiding van Anouar Tighadouini, één van de beste zaalvoetbalcoaches van Nederland en team Liendert Legends uit Amersfoort. Met elk team een prof voetballer aan hun zijde. Na een felle strijd waarbij beide teams niet voor elkaar onder deden, werd uiteindelijk team Liendert Legends de winnaar, proficiat!!

Winnaars van het toernooi Liendert Legends

Winnaars van het toernooi Liendert Legends

Mooie opbrengst

Naast het voetbal stond deze dag natuurlijk in het teken van aandacht voor arme gezinnen in Marokko. Afgerond is er 9000,-  opgehaald tijdens dit toernooi, Allahoema barek! Met dit bedrag zal Dar Al Ousra een aantal projecten starten deze zomervakantie. Meer informatie hierover valt later te lezen op de website.

Een geslaagde samenwerking!

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en een mooie samenwerking. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, sponsors en CJVV. Zonder jullie zijn we nergens!! En uiteraard ook veel dank aan alle spelers en toeschouwers voor het mede mogelijk maken van deze fantastische dag. Dank jullie wel hiervoor!

Moge Allah jullie rijkelijk belonen, ameen.