Dankbaar en vol blijdschap kunnen we jullie meedelen dat het totaal ingezamelde bedrag zelfs boven het gestelde doel van €25.000 is uitgekomen.

Maar liefst €29.684,- is er ingezameld, Allahoema barek!

Voortgang inzameling van de begrote kosten van 25.000 euro
0%

Allemaal dankzij jullie steun en bijdrage!! Dar Al Ousra wil iedereen enorm bedanken voor alle inzet en alle donaties, groot en klein, die gedaan zijn tijdens de heilige maand ramadan. Moge Allah het van ons allen accepteren, ameen.

Projecten gaan van start!

Nu kunnen we echt aan de slag om deze 12 gezinnen(projecten) op weg te helpen naar een menswaardig en stabiele toekomst. Op dit moment wordt er al hard gewerkt om het project ‘Suikerspin’ deze maand af te ronden, binnenkort meer hierover op deze site!

De overige 11 andere projecten worden aankomende zomer in werking gezet mede door onze ambassadeurs ter plaatse en de vele vrijwilligers die allemaal een steentje willen bijdragen in de opbouw van een toekomst waarbij deze gezinnen niet elke dag de enorme hoeveelheid stress hoeven te ervaren: staat er morgen wel eten op tafel? Hoeven mijn kinderen morgen niet met honger naar bed? Heb ik voldoende geld om schoolspullen te kopen?

project suikerspin

Project suikerspin wordt uitgevoerd

Nieuwe projecten liggen op de plank!

Het blijft uiteraard niet alleen bij het helpen van deze 12 gezinnen. Er zijn inmiddels alweer nieuwe projecten die op de plank liggen, jullie hulp en donaties blijven daarom nog steeds hard nodig!!

7 tegen 7 voetbaltoernooi

Binnenkort, zondag 3 juli, is alweer de 5e editie van het succesvolle Dar al Ousra 7 tegen 7 toernooi. Wil je zeker zijn van een plekje? Ga dan snel naar de pagina voor het Dar Al Ousra 7 tegen 7 voetbaltoernooi.